pardisA pardisA .

pardisA

بیماری هاd کبد

1-هپاتیت خود ایمنی
این وضعیت باعث می شود سیستم ایمنی به خود بدن حمله کند و بافت سالم کبد را از بین ببرد. هپاتیت اتوایمیون می تواند به سیروز و سایر آسیب های کبدی منجر شود.

2- آترزی صفراوی
آترزی صفراوی یک بیماری است که مجرای صفراوی و جریان صفراوی کودک را تحت تأثیر قرار می دهد. در صورت عدم درمان، این بیماری می تواند باعث بروز زخم های کبدی و آسیب بر بافت کبد شود. خوشبختانه روشهای درمانی برای این بیماری وجود دارد.

3- سیروز
سیروز کبدی التهاب شدید کبد و یک بیماری مزمن خودایمنی است. شرایط متعددی می تواند باعث سیروز شود از جمله مصرف طولانی مدت الکل، هپاتیت مزمن یا اختلالات ژنتیکی نادر مانند بیماری ویلسون.

4- هموکروماتوز
این حالت باعث ایجاد آهن بیش از حد در بدن می شود. آهن بیش از حد می تواند به کبد آسیب برساند.

5- هپاتیت A
هپاتیت ویروسی به عفونت ویروسی اطلاق می شود که باعث التهاب کبدی می شود. انواع هپاتیت با حروف مختلف از جمله A، B، C، D و E نمایش داده میشوند. هر کدام از اینها علل و شدت های مختلفی دارند.

هپاتیت A در کشورهای در حال توسعه که آب آشامیدنی نامناسب و سیستم های بهداشتی ضعیف دارند شایع تر است. اکثر مردم می توانند از هپاتیت A بدون نارسایی کبدی یا عوارض طولانی مدت رهایی یابند.

6- هپاتیت B
هپاتیت B می تواند عفونت کوتاه مدت یا طولانی مدت ایجاد کند. در بزرگسالان ایالات متحده، این بیماری بیشتر از طریق تماس جنسی محافظت نشده گسترش می یابد. با این حال این بیماری میتواند از طریق به اشتراک گذاری سوزن و یا تماس تصادفی با سوزن آلوده انتقال یابد. این بیماری می تواند عوارض جدی، از جمله نارسایی کبد و سرطان را ایجاد کند. برای جلوگیری از این بیماری واکسن وجود دارد.

7- هپاتیت C
هپاتیت C می تواند یک عفونت حاد یا مزمن باشد. این بیماری معمولا از طریق تماس با خون حاوی ویروس هپاتیت C، از جمله به اشتراک گذاری سوزن های آلوده برای تزریق مواد مخدر یا خال کوبی گسترش می یابد. به طور معمول، تماس جنسی محافظت نشده با یک فرد آلوده هم می تواند عفونت را منتقل کند. این بیماری می تواند باعث التهاب شود که می تواند منجر به سیروز، نارسایی کبدی و سرطان کبد شود.

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید....


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ تیر ۱۳۹۹ساعت: ۱۰:۲۸:۱۹ توسط:سارا موضوع: نظرات (0)